De klant aan Victory

De klant aan het woord

De klant aan het woord:Hoi Jeroen,
Het is geweldig…..dat is een enorm bedrag zeg!
De bloemen en het appelgebak komen helemaal goed zoals beloofd….hahaha dat kan er inderdaad wel af!
Zullen nog wel een paar handtekeningen op papier moeten?Laat me maar weten wanneer de stukken er zijn!?Dan kom ik naar giethoorn!
Ben erg tevreden met alles……..BEDANKT….super….
Groetjes Egge


15 jaar geleden kreeg ik een zwaar ongeluk, waarbij ik zwaar letsel kreeg aan zowel aan arm als voet. Jarenlang heb ik vele operaties en teleurstellingen moeten doorstaan om alles enigszins weer in orde te krijgen. Dit is niet gelukt waardoor ik 80-100% afgekeurd blijf voor de rest van mijn leven. N.a.v. het ongeluk hebben we een advocaat aangenomen om deze zaak goed te regelen met de tegenpartij. Helaas kregen wij veel tegenwerking en deed onze toenmalige advocaat niet erg zijn best.

Gelukkig hadden een paar jaar geleden beslist om een andere advocaat aan te nemen namelijk Jeroen Terlingen. Pas toen kwam er schot in de zaak, Jeroen werkte zich als een pitbull door de hele zaak heen. Hij heeft zich met hart en ziel voor de zaak ingezet, zich vastgebeten. Nu na 15 jaar is de zaak gelukkig meer dan goed afgerond, en kunnen we eindelijk de zaak letterlijk en figuurlijk de zaak afsluiten. (Toevoeging Victory: Jeroen Terlingen is geen advocaat maar letselschade specialist!!)Dit alles dankzij Jeroen.

Bedankt!

Maike


Hoi Jeroen,
Ik kan jou aan iedereen aanbevelen. Ik ben erg blij met je support. In de afgelopen 10 jaar dat jij mijn belangenbehartiger geweest bent heb je mij beter bijgestaan dan de letselschadeadvocaat die het daarvoor deed. Vooral je open communicatie waardeer ik zeer. Gewoon in heldere bewoordingen geef je aan wat de ontwikkelingen in de zaak zijn. Je hebt een uitstekend rechtvaardigheidsgevoel, en je bent ook bereid om werkelijk voor de gedupeerde op te komen en daar actief beleid in te voeren. Ook een discussie met de verzekeraar ga je niet uit de weg en discussies met onredelijke getuige-deskundigen kun je inhoudelijk voeren. Ondertussen heb je me ook nog bijgestaan bij het herkeuringstraject van het UWV. Jouw vakkennis, doorzettingsvermogen en steun hebben mij overeind gehouden in mijn strijd voor een rechtvaardige schadevergoeding, daarom kan en wil ik je graag bij een ieder aanbevelen.
Omdat mijn zaak nog loopt blijf ik anoniem. Vriendelijke groet, J.


 

Hoi jeroen,

Dit stukje kan je op je site plaatsen:

Ik was ten einde raad mijn zaak was te moeilijk en de mensen die mijn zaak in handen hebben gehad konden niets meer voor mij doen.Totdat victoryadvies met mijn zaak aan de slag ging. Jeroen beet zich vast in de zaak en liet niet meer los totdat hij een goed resultaat had behaald.

Bedankt jeroen.

ps ik heb het geld ontvangen
Groeten,Marlissa


Hoi Jeroen,Je bent eindelijk voor jezelf begonnen en weg bij die…. Goed zo. Ik verklaar hierbij voor alle mensen dat ze aan jou een topper hebben. Je hebt met hard en ziel voor het recht van onze overleden zoon gevochten en dat zullen wij nooit vergeten.Fam Wilbrink


 

Jeroen, je vraagt mij wat ik jouw klanten zou kunnen zeggen:Een advocaat haalde maximaal € 3500,- uit mijn zaak. Jeroen € 50.000,- binnen 6 maandenGroet,Nordin


Jeroen in mijn zaak wist je dat je niets kon verdienen en toch ga je er alweer jaren voor. Mijn ongeval in Mexico kostte mij mijn beide benen en geen enkele advocaat wilde mij helpen. Althans, ik had een advocaat maar die deed niets. Jij wel! Je bouwde zelfs een site over mijn ongeval in drie verschillende talen. De zaak in Mexico heb ik verloren doordat ik geen advocaat had maar toch haha ik hield er € 4000,- aan over na aftrek van de kosten. Iedereen stop en jij….je gaat kijken of mijn ook slapende advocaat kan aanspreken voor een beroepsfout. Mijn hulde en niets meer dan dat. Oh ja, je hebt mij een nieuw been beloofd als je non profit organisatie een succes wordt dus daar hou ik je aan. Groeten,Early


Jeroen, mijn man was overleden en buiten mijn schuld om kwam ik in de schulden. Ik kon geen advocaat betalen maar jij hielp mij gratis. Je bent een kanjer en ik zal zeker reclame maken voor je. Zet mij maar op je site.

Groet

Ina


Een meeloop dag bij mijn nieuwe werkgever eindigde dramatisch toen ik met mijn hand onder een niet beveiligde sealmachine kwam.
Resultaat 2 vingerkootjes minder.
Toen ik in zee ging met een gerenommeerd advocaten kantoor kwam ik bij een letselschade advocaat.
Ik dacht dat het snel goed zou komen.
Totdat mijn advocaat met pensioen ging en “mijn zaak” aan een collega werd overgedragen zonder daarover met mij te hebben gesproken.
Ik ging daar niet mee akkoord omdat ik letselschade een specialisatie vindt, heel iets anders dan echtscheidingen enz.
Toen kwam ik erachter dat mijn advocaat exorbitante hoge rekeningen had verstuurd naar de verzekeringsmaatschappij die de schade moest gaan betalen.
Na 3 jaar kon ik niet verder, zat de zaak muurvast en stonden er nog flinke rekeningen open. Via mijn collega, een arbeidsdeskundige van het UWV kwam ik in aanraking met de website van Victory.
Ondanks dat mijn vertrouwen kwijt was geraakt klikte het meteen met de heer Terlingen. Omdat hij niet aandrong en de zaak vrijblijvend wilde bekijken ben ik blij dat ik die stap heb durven nemen.
Mijn dossier kreeg ik niet van mijn advocaat maar gelukkig had ik van alles kopieën.
We zaten snel aan tafel met Delta Lloyd.
Vanwege Terlingen’s deskundigheid, ervaring, nuchtere kijk en humor is de zaak weer vlot getrokken. Het is voor mij een belangrijk gegeven dat hij de emotie heeft benoemd en daar oog voor had. Hij heeft laten zien dat emotie en een oplossing in deze, 2 verschillende dingen zijn.
Binnen 8 maanden hebben we de zaak tot een tevreden einde kunnen brengen.
Ik heb de afgelopen 4 jaar veel geleerd. Dat de meeste letselschade adviseurs alleen maar uit zijn op zelfverrijking. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals Jeroen Terlingen die met hart en ziel dit werk doen en tevreden zijn met “genoeg” .
Ik ben een gelukkig mens en heb mijn eerste prothesen aan laten meten bij Otto Bock en kan verder met mijn leven.
Voor mij was dit ongeluk innerlijke groei.
Bedankt Jeroen ik zal je nooit vergeten!

Groet Jose